Pieczone Faszerowane Papryki
Pieczone faszerowane papryki to bezmleczne danie główne. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ryż, cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczone Faszerowane Papryki, Faszerowana Pieczona Czerwona Papryka, oraz Pieczone faszerowane papryki Romano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°; wyłóż dużą, obramowaną blachę do pieczenia folią. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Odetnij koniec łodygi każdego pieprzu, około 1/2 cala w dół i użyj łyżki stołowej, aby zgarnąć nasiona i membranę. Jeśli papryka nie siedzi prosto, pokroić kawałek od dołu, uważając, aby nie pokroić w paprykę, więc siedzą na poziomie podczas pieczenia.
Dodaj paprykę do garnka i doprowadzić wodę z powrotem do szybkiego wrzenia. Gotować, aż lekko zmięknie, 8 do 10 protokół.
Podczas gotowania papryki, Ciepłe 2 łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, aż pokruszone i nie Różowy, o 3 protokół.
Dodaj pomidory, cynamon, goździki i ryż. Mieszaj, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, około 3 minut. Doprawić solą i pieprzem. Powinieneś mieć około 4 filiżanek napełniania.
Za pomocą szczypiec Usuń paprykę z wody i osusz, odwrócony, na ręcznikach papierowych. Zapakuj każdą paprykę z około 1 szklanką nadzienia. Paprykę ułożyć na blasze, posypać bułką tartą i skropić pozostałymi 2 łyżkami. olej.
Piec, aż zbrązowieje, o 15 protokół.