Pieczone Delicata Squash z miodem, pestkami granatu i Pepitas

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone Delicata Squash z miodem, pestkami granatu i Pepitas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 373 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka soli kuchennej, masło, delicata squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziele pieczone Delicata Squash zwieńczone pestkami granatu, Pepitas i Feta, Sałatka z mniszka lekarskiego z pestkami granatu, orzeszkami pinii i pieczoną Delicatą, oraz Sałatka pieczona Delicata Squash, granat i rukola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rub squash z 2 łyżeczki. olej i ustawić na blasze do pieczenia. Pieczeń squash, obracając raz, do miękkości po przekłuciu widelcem, o 20 protokół.
W międzyczasie rozłóż nasiona dyni na obramowanej blasze do pieczenia.
Mżawka z pozostałą 1 łyżeczką. olej i sól kuchenną, mieszając do pokrycia.
Piec do tosty, o 5 protokół.
Umieść squasha na talerzu.
Skropić miodem, posypać pestkami granatu, prażonymi pestkami dyni i solą morską.
Wymieszać masło i cayenne i służyć na stronie dla gości mżawka nad squash.
Dodać do przodu: do 2 dni do przodu przez krok Rewarm squash w piekarniku 5 minut, a następnie kontynuować przepis.