Pieczone chipsy rybne

Pieczone chipsy rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj pieczone chipsy rybne. Jedna porcja zawiera 363 kalorii, 28g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Za 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz cayenne dash, pieprz, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona ryba z frytkami, Pieczona ryba z frytkami, oraz Pieczona ryba z frytkami dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj olej i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pokrój ziemniaki wzdłuż na 1/2 cala. paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Dodaj do mieszanki olejowej i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Ułóż na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub na złoty kolor i chrupiący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Tymczasem w płytkiej misce wymieszaj mąkę i pozostały pieprz. W innej płytkiej misce ubij jajko i wodę. W trzeciej misce połącz płatki kukurydziane, ser i cayenne. Filety pogłębiać w mące, następnie zanurzać w mieszance jajecznej i obtoczyć okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Ułóż na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Piec w temperaturze 425° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
W razie potrzeby podawaj z frytkami i sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Montinore Red Cap Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Montinore Red Cap Pinot Noir
Montinore Red Cap Pinot Noir
Zrównoważone owoce z minimalną presją środowiskową. Jest to mieszanka wszystkich hodowanych bloków Pinot Noir. Każda partia jest fermentowana przy użyciu rodzimych drożdży, co daje prawdziwy wyraz ziemi, na której była uprawiana. Pij od teraz do 2018 roku. Połącz z: łososiem, kiełbasą, kabaczkiem, grillowanymi mięsami i grzybami to tylko niektóre z wielu składników, które połączyliśmy z rocznikiem 2014.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn