Pieczone chipsy rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj pieczone chipsy rybne. Jedna porcja zawiera 363 kalorii, 28g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Za 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz cayenne dash, pieprz, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona ryba z frytkami, Pieczona ryba z frytkami, oraz Pieczona ryba z frytkami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj olej i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Pokrój ziemniaki wzdłuż na 1/2 cala. paski.
Dodaj do mieszanki olejowej i wymieszaj, aby pokryć.
Ułóż na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub na złoty kolor i chrupiący.
Tymczasem w płytkiej misce wymieszaj mąkę i pozostały pieprz. W innej płytkiej misce ubij jajko i wodę. W trzeciej misce połącz płatki kukurydziane, ser i cayenne. Filety pogłębiać w mące, następnie zanurzać w mieszance jajecznej i obtoczyć okruchami.
Ułóż na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
W razie potrzeby podawaj z frytkami i sosem tatarskim.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Montinore Red Cap Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Montinore Red Cap Pinot Noir]()
Montinore Red Cap Pinot Noir
Zrównoważone owoce z minimalną presją środowiskową. Jest to mieszanka wszystkich hodowanych bloków Pinot Noir. Każda partia jest fermentowana przy użyciu rodzimych drożdży, co daje prawdziwy wyraz ziemi, na której była uprawiana. Pij od teraz do 2018 roku. Połącz z: łososiem, kiełbasą, kabaczkiem, grillowanymi mięsami i grzybami to tylko niektóre z wielu składników, które połączyliśmy z rocznikiem 2014.