Pieczone Chili ze skórką z mąki kukurydzianej

Pieczone Chili ze skórką z mąki kukurydzianej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 222 kalorie, 17g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieszankę, chili w proszku, mączkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili wołowe ze skórką z mąki kukurydzianej, Ciasto Z Serem Chili Z Indyka Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej, oraz Maślana Skórka z mąki kukurydzianej (pojedyncza skórka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. W rondlu 2-quart, gotować wołowinę i cebulę mieszając często, aż wołowina jest brązowy i cebula jest miękka; odcedzić.
W małej misce, wymieszać 1 łyżka Bisquick mix, chili w proszku i wody; dodać do mieszaniny wołowiny. Wymieszaj pomidory, kukurydzę i sól.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając.
Wlać do ungreased 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia lub 2-quart zapiekanka.
Pozostałe składniki wymieszać, zalać mieszanką wołową.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do złotego koloru.