Pieczone Burgery Satay
Przepis pieczone hamburgery Satay może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 10 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 30g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, sos sojowy, sos pieprzowy dash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery Satay Z Kurczakiem, Kwiecień 2014 wyróżniony bloger: Abby z Things for Boys & Satay Turkey Burgers, oraz Pieczone udka z kurczaka z sosem Satay i sałatką z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel kurczaka na 4 równe porcje; delikatnie poklepać każdą porcję w kształcie hamburgera patty, obchodząc się z mięsem jak najmniej.
Umieść paszteciki w dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
W małej misce wymieszać składniki marynaty trzepaczką.
Zalać marynatą paszteciki. Uszczelnij torbę i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do marynaty.
Tymczasem, w innej małej misce, wymieszać składniki sosu. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia cookie arkusz z folii nonstick (lub linii z zwykłej folii i spryskać folię sprayem do gotowania).
Usunąć paszteciki z marynaty; umieścić na arkuszu cookie.
Piec 30 minut, obracając raz, aż termometr mięsa włożony w środek pasztecików odczyta co najmniej 74°.
Hamburgery podawać na płaskich chlebach z sałatą.