Pieczone Broccolini Na Szpinaku Parmezan Polenta

Pieczone Broccolini Na Szpinaku Parmezan Polenta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone Broccolini na szpinaku parmezan polentan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz broccolini, bulion wegetariański, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone szparagi na parmezanie Polenta, Polenta, pieczone warzywa i pieprzowe chipsy parmezan, oraz Broccolini & kozi ser Polenta z jajkami na miękko i konfiturą z czerwonej cebuli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn