Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone Broccolini na szpinaku parmezan polentan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz broccolini, bulion wegetariański, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone szparagi na parmezanie Polenta, Polenta, pieczone warzywa i pieprzowe chipsy parmezan, oraz Broccolini & kozi ser Polenta z jajkami na miękko i konfiturą z czerwonej cebuli.