Pieczone Alaski

Pieczone Alaski
Pieczone Alaski mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz vanillan Ekstrakt, krem z kamienia nazębnego, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać ekstrakt vanillan można śledzić to danie główne z Lody Vanillan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Indywidualne Alaski Pieczone, Cherry-Chocolate Pieczone Alaskas, oraz Oreo Mini Baked Alaskas.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem. Mąkę, kakao i 1/4 łyżeczki soli przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
W dużej misce umieścić 6 białek i 1/4 łyżeczki śmietany Tataru; ubijać mikserem ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać 1/2 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów (nie underbeat). Beat in vanilla. Przesiać mieszaninę mąki na mieszaninę białka jaja, 1/4 szklanki na raz, składając mieszaninę mąki do mieszaniny białka jaja. Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy miski rur, równomiernie rozłożone. Przełamać kieszenie powietrzne w cieście, przecinając ciasto nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Ciasto podziel poziomo na 3 równe warstwy za pomocą ząbkowanego noża. Pracując z 1 warstwą ciasta na raz, pociąć 3-calowym okrągłym nożem na 4 rundy. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 warstwami ciasta; wyrzucić pozostałe ciasto lub zarezerwować do innego użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
7
6 (8-uncji) ramekinów pokryć sprayem do gotowania. Ułóż każdy ramekin folią z tworzywa sztucznego, umożliwiając rozciągnięcie folii na krawędzie. Łyżka 1/4 szklanki jogurtu w dolnej części każdego ramekin, rozłożenie równomiernie; na wierzchu każdy z 1 rundy ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
JogurtJogurt
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Rozprowadzić 1/4 szklanki jogurtu na każdej warstwie ciasta, rozkładając równomiernie; top każdy z 1 rundy ciasto. Przykryć folią; zamrozić 4 godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JogurtJogurt
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Aby przygotować bezę, Połącz 6 białek z pozostałymi składnikami w podwójnym kotle. Gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż termometr candy zarejestruje 150, ciągle mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Zdjąć z ognia. Mieszankę jajeczną ubijać mikserem ze średnią prędkością do uzyskania miękkich pików; ubijać z dużą prędkością do uzyskania sztywnych pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Odwróć ramekiny, boki ciasta w dół, na blasze do pieczenia. Wyrzucić folię. Podziel bezę równomiernie na porcje i równomiernie rozprowadź na każdej kopule (kopuły powinny być całkowicie pokryte bezą). Trzymając palnik kuchenny około 3 cale od kopuł, podgrzej bezę, przesuwając palnik tam iz powrotem, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Przełożyć na poszczególne talerze i podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn