Pieczone Acorn Squash z Chile Vinaigrette
Pieczone Acorn Squash z Chile Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 276 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbek czosnku, pieprz, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona dynia z żołędzi z Chile-limonkowy Vinaigrette, Acorn Squash With Chile-lime Vinaigrette, oraz Balsamiczny winegret do sałatki z pieczonego żołędzia.
Instrukcje
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°. połowę squasha wzdłuż, a następnie odciąć i wyrzucić końce łodygi. Miarka się nasiona i pokroić squasha wzdłuż do 3/4-cala szerokości klinów. Wrzucić squasha z czarnym pieprzem, 3/4 łyżeczki soli i 2 łyżki oleju w misce, a następnie zorganizować, Wyciąć Boki w dół, w 2 dużych płytkich patelni do pieczenia. Pieczeń squash, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż squash jest miękki i spody klinów są złotobrązowe, 25 do 35 minut.
Podczas pieczenia squasha, czosnek mielony i zacieru do pasty z pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Przenieść pastę do małej miseczki i ubić sok z limonki, chile (do smaku), kolendra, i pozostałe 1/4 szklanki oleju do połączenia.
Przenieść squash, rumiane boki do góry, na talerz i skropić winegretem.