Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pieczonej żółtej zupy pomidorowej. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 2,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę chili, sól i pieprz, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Żółta Zupa Pomidorowa, Pieczony Żółty Pomidor Capellini, oraz Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wrzucić ziemniaki z ½ łyżeczki oliwy z oliwek. Przykryj patelnię papierem do pieczenia i umieść pomidory, czosnek i ziemniaki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec przez 30 minut lub aż nóż łatwo przenika pomidory i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyjąć z piekarnika do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu. Podsmażamy cebulę w głębokim garnku lub holenderskim piecu przez około 8-10 minut. Podczas gdy cebula jest smażone, usunąć skórę z pomidorów, ziemniaków i czosnku, z grubsza posiekać wszystkie z nich. Gdy cebula są lekko przezroczyste i brązowe na brzegach, dodać pomidory, czosnek, ziemniaki, bulion, oregano, pietruszka, i chili. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu przez ~10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Wyjmij garnek z palnika, pozostaw do ostygnięcia, a następnie zacznij puree za pomocą blendera zanurzeniowego(lub blendera stojącego, pamiętaj o odpowietrzeniu w celu uwolnienia pary). Lubię moją zupę trochę grube tak puree do pożądanej konsystencji. Wierzch z greckim jogurtem dla odrobiny kremowości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Grecki
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji