Pieczona zupa marchewkowo-pomidorowa z bazylią

Pieczona zupa marchewkowo-pomidorowa z bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pieczonej marchewki i zupy pomidorowej z bazylią. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz cebulę, bazylię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z pieczonej marchewki i bazylii z grillowanym serem Dunkers, Zupa Bazyliowa Z Pieczonych Pomidorów, oraz Zupa Bazyliowa Z Pieczonych Pomidorów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem. Ułóż cebulę, pomidory, marchew i ząbki czosnku na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PomidorPomidor
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Posypać solą i pieprzem. Pieczeń, aż warzywa będą miękkie i brązowe, obracając od czasu do czasu, o 55 protokół. Lekko schłodzić. Obrać ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
WarzywaWarzywa
4
Przenieść warzywa do dużej miski (nie czyścić blachy do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj 1 szklankę wody do blachy do pieczenia, skrobanie się rumiane kawałki; dodać do blendera, a następnie dodać połowę warzyw i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przełożyć do dużego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać pozostałe warzywa i 1 1/2 szklanki wody do blendera i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Przenieść do tego samego rondla. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość mleka do zupy, aby uzyskać cienką do pożądanej konsystencji. Wymieszać w 1/4 szklanki bazylii. Dusić 10 minut do mieszania smaków. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BazyliaBazylia
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
10
Posypać pozostałą 1/4 szklanki bazylii i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
11
w porcji: kalorie, 139; tłuszcz całkowity, 3 g; Tłuszcz nasycony, 1 g; cholesterol, 5 mg
12
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn