Pieczona zielona fasolka parmezanowa
Przepis Pieczona fasolka szparagowa z parmezanem można przygotować w około 30 minut . Ten przepis jest dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 68 kalorii , 3 g białka i 3 g tłuszczu . Za 45 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako dodatek. Ten przepis z Taste of Home ma 1000 fanów. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Udaj się do sklepu i kup fasolkę szparagową, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 99% , co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Zielona fasolka z prażonymi orzechami włoskimi i słodką żurawiną , Grillowana zielona fasolka i Czarna fasola i zielony groszek z ryżem i jęczmieniem .
Instrukcje
Umieść fasolę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cala, spryskanym sprayem do pieczenia.
Posyp przyprawą i wymieszaj.
Piecz bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 12–15 minut lub do momentu, aż fasola będzie miękka, mieszając raz.