Pieczona wołowina z koperkiem

Pieczona wołowina z koperkiem
Pieczeń w sosie koperkowym przyrządza się około 7 godzin i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 35 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 631 kalorii . Za 1,65 USD za porcję przepis ten pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Jeśli masz pod ręką śmietanę, sos brązujący, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczeń w sosie ciśnieniowym Instant Pot , Klasyczna pieczeń w sosie i Węgierska pieczeń w sosie .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj 1 łyżeczkę koperku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posyp obie strony pieczeni.
3
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 3 qt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Dodaj wodę i ocet. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjmij mięso i trzymaj w cieple. W małej misce wymieszaj mąkę i pozostały koperek; mieszaj zimną wodą, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo mieszaj w wolnowarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub do zgęstnienia. W razie potrzeby wymieszaj ze śmietaną i sosem brązującym; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
7
Podawać wołowinę z sosem śmietanowym i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn