Pieczona Wołowina Z Grilla

Pieczona Wołowina Z Grilla
Pieczona wołowina z grilla wymaga około 2 godzin i 15 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 146 kalorii, 5 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka cukru, cebuli, soli i kilku innych składników. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest solidne. Pieczony mostek wołowy z grilla, żeberka z grilla i mostek z wołowiny z grilla są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku zasmażana wołowina z cebulą; odpływ. Wymieszaj kolejnych osiem składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 325°C przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podawać na bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn