Pieczona wołowina

Pieczona wołowina
Pieczona wołowina to danie główne dla 8 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 323 kalorie , 30 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 1,47 USD za porcję przepis ten pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, majeranek, sos brązujący i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 55 minut . Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 84% , co jest niesamowitym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Pieczona wołowina peklowana z smażoną kapustą i pieczonymi młodymi ziemniakami , Gulasz wołowy i Gulasz Guinness oraz Gulasz wołowy z zielonym chili .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj pomidory, wodę, wino lub bulion, tapiokę, cukier, sól przyprawową, sos brązujący (jeśli chcesz), majeranek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
MajeranekMajeranek
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
TapiokaTapioka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Odstawić na 15 minut.
3
Dodaj mięso, ziemniaki, marchewkę, seler, cebulę i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 1-1/4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Odkryj; dodaj groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Piecz przez kolejne 15–20 minut lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia69
Magazyn