Pieczona wieprzowina z morelami i farszem z szalotki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej wieprzowiny z morelą i farszem z szalotki. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, pieprzu, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z morelowo-ryżowym farszem, Żeberka wieprzowe pieczone z farszem żurawinowo-morelowym, oraz Pieczeń wieprzowa z nadzieniem z jabłek morelowych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Pokrój tyle chleba na kawałki 1/3 cala, aby odmierzyć 1 szklankę i równomiernie rozprowadzić na płytkiej patelni do pieczenia. Tosty chleb w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, około 10 minut, a następnie przenieść do miski. Pozostawić piekarnik włączony (na wieprzowinę).
Gotować szalotki na maśle w dużej patelni nonstick na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodać morele i gotować, mieszając, aż lekko zmiękną, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z chlebem, pietruszką, solą i pieprzem.
Zrobić otwór na farsz, który biegnie wzdłuż schabu: zaczynając od środka 1 końca pieczenia, włożyć ostry długi cienki nóż wzdłuż środka schabu, następnie powtórzyć na przeciwległym końcu schabu, aby zakończyć nacięcie biegnące przez środek.
Otwórz nacięcie palcami, pracując z obu końców, aby utworzyć otwór o szerokości 1 1/2 cala, a następnie zapakuj wszystkie farsze, naciskając z obu końców w kierunku środka.
Wieprzowinę osuszyć i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż do bardzo gorącego i po prostu palenia, następnie brązowy wieprzowina ze wszystkich stron, o 2 protokół.
Przełożyć na patelnię i piec w środku piekarnika, aż termometr do mięsa wstawiony po przekątnej 2 cali do mięsa (unikać farszu) rejestruje 160 ° F, 45 do 50 minut.
Przenieść do deski do krojenia i odstawić 20 minut.
Podczas schabu stoi, okrakiem pieczenia patelni przez 2 palniki.
Dodaj 1/2 szklanki wody i deglaze patelni przez gotowanie na umiarkowanym ogniu, skrobanie brązowych bitów.
Mięso pokroić w plasterki i podawać z sosem.