Pieczona wieprzowina z marynatą cytrusową Mojo
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczona wieprzowina z cytrusową marynatą Mojo może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sok z limonki, sok z cytryny, sok z krwawej pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń z łopatki wieprzowej z cytrusowym Mojo i zielonym sosem, Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, oraz Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki mojo w dużej misce i dobrze ubijać.
Ostrymi nożami rozetrzyj skórę i przetrzyj świnię w środku i na zewnątrz 3/4 marynaty mojo. Pozostałe mojo należy zarezerwować, aby przelać na mięso po jego wyrzeźbieniu.
Gotuj całą świnię w Chinach Caja zgodnie z instrukcjami producenta.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Zdobądź skórę łopatki wieprzowej. Umieścić go w dużej misce lub naczyniu do pieczenia i wlać 3/4 marynaty, upewniając się, aby pokryć cały kawałek wieprzowiny. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 godzin.
Włożyć łopatkę wieprzową, skórkę do góry, na patelnię wyposażoną w stelaż, przykryć folią i piec w piekarniku przez 3 godziny. Po 3 godzinach zdjąć folię, włączyć ogień do 425 stopni F i piec, aż skóra będzie brązowy i chrupiące, o 30 do 45 protokół. Upewnij się, że sprawdzasz co 5 lub 10 minut, aby upewnić się, że skóra nie pali się.
Wyjmij z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut przed rzeźbieniem. Mięso pokroić i ułożyć na półmisku.
Wylać zarezerwowaną marynatę na rzeźbione mięso tuż przed podaniem.