Pieczona wieprzowina w sosie ranch

Pieczona wieprzowina w sosie ranch to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Ten przepis wystarczy na 8 porcji, każda o wartości 225 kalorii , 32 g białka i 9 g tłuszczu . Za 1,75 dolara za porcję przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 360 osób wypróbowało go i chętnie zrobiłoby to ponownie. Od przygotowania do podania zajmuje to około 1 godziny i 10 minut . Mieszanka pieczonej polędwiczki wieprzowej, oliwy z oliwek, mieszanki sosu sałatkowego ranch i kilku innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby to danie było tak pyszne. Prezentuje je Taste of Home. Biorąc to wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 96% . To doskonały wynik. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Pieczona wieprzowina z czosnkiem i ziołami, ziemniakami, szpinakiem i chłodzącym kremem ogórkowym , Soczysta i delikatna ~ pieczona polędwiczka wieprzowa oraz Pieczona wieprzowina po florencku z sosem z granatów .
Instrukcje
Wymieszaj pierwsze pięć składników i natrzyj nimi pieczeń.
Umieścić na kratce w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 50–55 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 145°.
Odczekać 10–15 minut przed pokrojeniem.