Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim

Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim
Pieczona wieprzowina (Pernil) w stylu portorykańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 44g białka, oraz 27 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 46 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz przyprawy adobo, ocet, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Skinny wolno gotowany Pernil (Portorykańska wieprzowina), Funky Mofongo z Sopa de Pollo i portorykańską pieczoną wieprzowiną, oraz Faszerowane Ziemniaki Po Portorykańsku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Magazyn