Pieczona wieprzowina i szparagi z winegretem musztardowym

Pieczona wieprzowina i szparagi z winegretem musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 404 kalorie, 38g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, szalotkę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Pieczone Z Winegretem Musztardowym, Szparagi z musztardą-winegret ziołowy, oraz Szparagi z prażonymi nasionami i winegretem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować, aż złoty kolor, 3 minut na stronie.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec 18 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na co najmniej 5 minut przed krojeniem. W międzyczasie umieść szparagi na blasze do pieczenia w jednej warstwie. Rozrzuć szalotki na górze.
Skropić 1 łyżką oleju, doprawić pozostałą solą i pieprzem, i smażyć aż do ugotowania, 12 do 15 minut. W małej misce ubić musztardę, ocet i pozostały olej. Wieprzowinę i szparagi podzielić na poszczególne talerze i podawać z winegretem. Wskazówka: kiedy pogoda się nagrzeje, weź ten przepis na zewnątrz.
Rozgrzać grill do średniej i gotować wieprzowinę, przykrytą, obracając od czasu do czasu, przez 20 minut. Grillować szalotki (pokroić na pół) i szparagi, obracając od czasu do czasu, przez 8 do 10 minut.