Pieczona wieprzowina i Provolone topić

Pieczona wieprzowina i Provolone topić
Pieczona wieprzowina i Provolone Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 43g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, ocet winny, pieczona wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z brokułami Rabe i Provolone z Cutty ' s, Rostbef & Provolone Panini, oraz Kanapki z pieczonej wołowiny z roztopionym Provolone.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W maszynce połączyć pietruszkę, oliwki, czosnek, jalapeos i ocet. Przetworzyć na grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodać oliwę z oliwek i krótko przetworzyć do zgęstnienia. Pastę z oliwek zeskrobać do małej miseczki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozłóż cienką warstwę ketchupu na dolnej połowie rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Warstwa 1/4 wieprzowiny, pokrojonej cebuli i Provolone na wierzchu. Ustawić kanapki na blasze do pieczenia; piec przez około 2 protokół, lub aż Provolone topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Rozprowadzić 2 łyżki pasty z oliwek na górnych połówkach rolek. Kanapki złożyć, pokroić na pół i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn