Pieczona Wieprzowina
Pieczona wieprzowina to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, czosnek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Wieprzowinę przekładamy na patelnię i pieczemy przez 8 godzin. Bez dodatku soli.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika na deskę do krojenia.
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie rozdrobnij i dodaj do miski do serwowania.
Sok z cytryny, czosnek, białe wino, oliwę z oliwek, sól i pieprz przecedzić w blenderze.
Przełożyć puree do małej miseczki.
Wieprzowinę podawać z sosem mojo. W razie potrzeby wieprzowinę można podawać z ryżem na parze, czarną fasolą i maduros (plantanami).