Pieczona W Piecu Pierś Z Indyka
Pieczona w piecu pierś z indyka jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, papryka, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona w piecu pierś z indyka z sosem z patelni, Krew Pomarańcza-Szkliwiona Pierś Indyka Z Ziemniakami Pieczonymi W Piecu, oraz Pieczona w piecu czosnkowym pierś z kurczaka z kością (AKA Dzielona pierś z kurczaka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Włożyć indyka, skórkę do góry, na stojaku w dużej płytkiej patelni do pieczenia. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części piersi i nie dotykała kości. Pieczenie odkryte 1 godzina.
Wymieszaj masło, wino, tymianek, sól, paprykę i czosnek.
Posmaruj indyka połową mieszanki masła. Pieczeń 30 minut; pędzel z pozostałą mieszaniną masła. Piecz o 1 godzinę dłużej lub aż termometr odczyta 74°.
Wyjąć indyka z piekarnika i odstawić 15 minut dla łatwiejszego rzeźbienia.
W międzyczasie wlać kapiele do miarki; odtłuścić tłuszcz z kapieli.
Dodać wystarczającą ilość wody do kapieli odmierzyć 2 szklanki.
Ciepła kapie do gotowania w rondlu 1-ćwiartkowym.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 łyżki zimnej wody; wymieszać z kapiącymi. Zagotować i wymieszać 1 minutę.