Pieczona w piecu Dynia dyniowa z Marsalą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, tymianek, marsalę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone W Piecu Dyni Z Marsalą, Curry z bakłażana i dyni pieczonej w piecu, oraz Pieczone w piecu risotto z dyni i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić olej w dużym metalowym naczyniu do pieczenia.
Dodać Kabaczek, cebula, tymianek, gałka muszkatołowa i hojny szczypta każda z soli i pieprzu i wrzucić do herbu. Smażyć przez 20 do 25 minut, lub aż Kabaczek i cebula są miękkie i lekko rumiane.
Przenieść warzywa do miski i ustawić patelnię na dużym ogniu.
Dodaj Marsala i gotować, aż zredukowane do glazury, o 15 protokół.
Wlać Marsala na warzywa, posypać pietruszką i dobrze wrzucić. Ogrzać do podania