Pieczona Włoska Polędwiczka Wieprzowa

Pieczona włoska polędwiczka wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, polędwiczki wieprzowej, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Pieczona Polędwiczka Wieprzowa, Włoska Pieczona Polędwiczka Wieprzowa, oraz Polędwiczki Wieprzowe Włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce; przetrzyj wszystkie strony wieprzowiny.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować 3 protokół; włączyć i gotować 2 protokół z drugiej strony lub aż rumiane.
Owiń uchwyt patelni folią.
Piec w temperaturze 375 przez 18 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Wyjąć z piekarnika, namiot z folią i odstawić na 5 minut przed krojeniem.