Pieczona Tilapia Z Tajskim Sosem Kokosowo-Curry

Przepis pieczona Tilapia z tajskim sosem kokosowo-Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 155g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 1828 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 18,16 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, ryż basmati, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Tilapia Z Tajskim Kokosowym Sosem Curry, Pieczona Tilapia Z Tajskim Sosem Kokosowo-Curry, oraz Pieczona Tilapia z tajskim sosem kokosowo-Curry.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać imbir i czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać paprykę i cebulę; gotować 1 minutę.Wymieszać w proszku curry, curry pasty, i kminek; gotować 1 minutę.
Dodaj sos sojowy, cukier, 1/4 łyżeczki soli i mleko kokosowe; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (ale nie gotować).
Wyjąć z ognia i wymieszać kolendrę.
Rybę posmarować pozostałą 1/2 łyżeczki oleju i 1/4 łyżeczki soli i ułożyć na blasze pokrytej natryskiem (ja używam tylko pergaminu).Broil 7 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Podawać ryby z sosem, ryżem i limonkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.