Pieczona Tilapia Z Rukolą I Pesto Z Orzechów Pekan

Pieczona Tilapia Z Rukolą I Pesto Z Orzechów Pekan
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczone Tilapia z rukolą i Pesto Pekan może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 808 kalorii, 96g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $9.5 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz czosnek, filety tilapia, młode liście rukoli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 96%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Tilapia z pesto z Rukolanu i orzechów pekan, Pieczona Tilapia z pesto z rukoli orzechowej i bułką tartą, oraz Linguine z pesto z rukoli orzechowej.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz 3 szklanki rukoli, czosnku, pekanów, oliwy z oliwek, 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano, czarnego pieprzu i soku z cytryny w blenderze i zmiksuj, aż osiągnie konsystencję sosu pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozłóż 1/2 szklanki rukoli na przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Filety z tilapii ułożyć na rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
5
Pozostałe pesto rozłóż obficie na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Na pesto posypać 1 łyżką sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkować, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia90
Magazyn