Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym

Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym
Pieczona Tilapia z farszem estragon-Scallion & sosem maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.73 za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz szalotki, musztarda dijon, estragon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podsmażony Tilapian Na Szwajcarskim Chard Z Masłem Estragonowym, Tilapia Z Estragonem I Sosem Kukurydzianym, oraz Pieczone Masło Cytrynowe Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i podgrzać piekarnik do 204°. stopić 4 Tbs. masła w średnim rondlu lub patelni na średnim ogniu. Lekko posmaruj wnętrze naczynia do pieczenia Pyrex 9x13 cali z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Transfer 1 Tbs. roztopionego masła do małego naczynia i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Dodać szalotki do pozostałego masła w rondlu i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 2 min. W średniej misce wymieszać roztopione masło szalotki z bułką tartą, estragonem, ubitym jajkiem, 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu. Lekko przyprawić filety z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połóż filet na powierzchni roboczej ze spiczastym końcem skierowanym do ciebie. Kopiec ćwierć farszu na spiczastej połowie filetu. Złóż szeroki, podzielony koniec fileta i mocno dociśnij (ale nie zgniataj), aby przykryć farsz. Niektóre farsze pozostaną odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Nadziewany filet włóż do maślanego naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi filetami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Posmaruj wierzchy filetów zarezerwowaną łyżką roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
7
Wlać wermut i bulion z kurczaka wokół, a nie nad, filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
WermutWermut
8
Piec, aż ryba poczuje się jędrna, ale łuszcząca się, a wnętrze filetów wygląda na nieprzezroczyste po przekłuciu ostrym nożem, 20 do 25 minut. Za pomocą cienkiej, elastycznej metalowej szpatułki przenieś filety na cztery talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Dodaj 1 Tbs. zimne masło do gorącego naczynia do pieczenia i ubijać, aż masło się rozpuści. Powtórz z pozostałymi 1 Tbs. masło i musztarda. SOS doprawić solą i pieprzem oraz łyżką filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Podawać natychmiast.
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
360, tłuszcz
2
20, Kalorie Tłuszczowe
1
180, Tłuszcze Nasycone
2
11, białko
3
30, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
360, Cholesterol
6
165, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
9, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn