Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym

Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym
Pieczona Tilapia z farszem estragon-Scallion & sosem maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.73 za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz szalotki, musztarda dijon, estragon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Podsmażony Tilapian Na Szwajcarskim Chard Z Masłem Estragonowym, Tilapia Z Estragonem I Sosem Kukurydzianym, oraz Pieczone Masło Cytrynowe Tilapia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i podgrzać piekarnik do 204°. stopić 4 Tbs. masła w średnim rondlu lub patelni na średnim ogniu. Lekko posmaruj wnętrze naczynia do pieczenia Pyrex 9x13 cali z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Transfer 1 Tbs. roztopionego masła do małego naczynia i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Dodać szalotki do pozostałego masła w rondlu i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 2 min. W średniej misce wymieszać roztopione masło szalotki z bułką tartą, estragonem, ubitym jajkiem, 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu. Lekko przyprawić filety z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połóż filet na powierzchni roboczej ze spiczastym końcem skierowanym do ciebie. Kopiec ćwierć farszu na spiczastej połowie filetu. Złóż szeroki, podzielony koniec fileta i mocno dociśnij (ale nie zgniataj), aby przykryć farsz. Niektóre farsze pozostaną odsłonięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Nadziewany filet włóż do maślanego naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi filetami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Posmaruj wierzchy filetów zarezerwowaną łyżką roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Wlać wermut i bulion z kurczaka wokół, a nie nad, filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
WermutWermut
8
Piec, aż ryba poczuje się jędrna, ale łuszcząca się, a wnętrze filetów wygląda na nieprzezroczyste po przekłuciu ostrym nożem, 20 do 25 minut. Za pomocą cienkiej, elastycznej metalowej szpatułki przenieś filety na cztery talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Dodaj 1 Tbs. zimne masło do gorącego naczynia do pieczenia i ubijać, aż masło się rozpuści. Powtórz z pozostałymi 1 Tbs. masło i musztarda. SOS doprawić solą i pieprzem oraz łyżką filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
Podawać natychmiast.
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
360, tłuszcz
2
20, Kalorie Tłuszczowe
1
180, Tłuszcze Nasycone
2
11, białko
3
30, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
360, Cholesterol
6
165, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
9, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn