Pieczona Tilapia Z Czosnkiem I Limonką
Pieczona Tilapia z czosnkiem i limonką to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 544 kalorie, 24g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 8,38 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, mielony pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczona Tilapia z czosnkiem i limonką, Tilapia Z Limonką Czosnkową, oraz Tilapian pieczony w czosnku i oliwie z oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową; odstawić.Ryby opłukać i osuszyć; umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Każdy filet przyprawiamy 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku. Kawałki masła podzielić skórką z limonki i sok równomiernie między wierzchołki filetów.
Piec przez 8 do 12 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować podczas testowania widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio