Pieczona Tilapia z chrzanem i ziołowym majonezem
Pieczona Tilapia z chrzanem i ziołowym majonezem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 16 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, chrzan, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Kebaby z krewetek pieczonych w sosie Chrzanowo-ziołowym, Sałatka Ziemniaczana Z Chrzanem, oraz Rzepa Chrzanowo - ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej brojlery. Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Z cytryny drobno zetrzeć 1 łyżeczkę skórki i odstawić. Wycisnąć sok z cytryny po obu stronach ryby. Doprawić obie strony ryby solą i pieprzem, do smaku i czosnkiem w proszku.
Umieść rybę na przygotowanej blasze do pieczenia i dusić do przetargu widłowego, o 3 protokół na stronę.
Tymczasem w średniej misce połączyć majonez, skórkę cytrynową, chrzan, szczypiorek i pietruszkę.
Podawać rybę z mieszanką majonezu łyżką na wierzchu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.