Pieczona słodka i pikantna Tilapia
Pieczone słodkie i pikantne Tilapia wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, masło, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet malinowy można śledzić to danie główne z Czekoladowy Mus Bananowy Tofu / Deser jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gyros Z Tilapii Pieczonej, Broiled Tilapian Oreganata, oraz Parmezan-Tilapia Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Umieść arkusz folii aluminiowej na blasze do pieczenia i posmaruj 2 łyżkami masła.
W misce ubij razem 1 łyżeczkę soku z cytryny, roztopione masło, musztardę, ocet malinowy, miód, estragon, sól i pieprz.
Umieść tilapię na przygotowanej blasze do pieczenia i piecz około 3 minut w nagrzanym piekarniku. Włącz tilapię i skropić około połowy mieszanki sosu z soku z cytryny. Kontynuuj pieczenie około 3 minut, obrócić i skropić pozostałym opatrunkiem. Kontynuuj pieczenie około 2 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Zdjąć z ognia i posypać pozostałym sokiem z cytryny, aby służyć.