Pieczona Słodka Cebula
Pieczona słodka cebula to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 211 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka octu balsamicznego, papryka, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Słodka Cebula, Pieczone Nadziewane Słodkie Cebule, oraz Kremowa Pieczona Słodka Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Broil 5 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) o 5 minut lub aż papryka wygląda blister.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Obrać, nasiona i posiekać paprykę.
Od spodu każdej cebuli pokrój cienki plasterek, tworząc podstawę dla cebuli.
Usuń centra cebuli, pozostawiając muszle o grubości 1/2 cala. (Reserve centers for other uses.)
Wymieszać razem paprykę, pomidora i 6 kolejnych składników; łyżkę równomiernie do łusek cebuli.
Umieścić cebulę w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Piec, przykryty, w 400 przez 50 minut, i udekorować, w razie potrzeby.