Pieczona Szynka Wielkanocna
Pieczona szynka Wielkanocna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. Jest idealny do Wielkanoc. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, szynkę, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Pieczona Jagnięcina Wielkanocna, Moje Wielkanocne menu: pieczona ryba croaker, oraz Wielkanocne quiche na wielkanocne śniadanie / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Szynkę opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść szynkę na płytkiej patelni. W małej misce, wymieszać musztardę, syrop klonowy, brązowy cukier i cebula w proszku. Przykryć szynkę w całości szkliwem za pomocą łyżki lub pędzla.
Szynkę podsmażyć przez 2 godziny w nagrzanym piekarniku lub aż się nagrzeje.
Pozostaw ją na około 15 minut przed rzeźbieniem, aby nie wyschła.