Pieczona Sola cytrynowa z smażonym Chardą Szwajcarską
Pieczona Sola cytrynowa z smażonym Chardą Szwajcarską to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 30g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.28 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka połówek orzecha włoskiego, chleb, sok z cytryny 3 łyżki kaparów 2 łyżki oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Chard szwajcarski smażony z cytryną i czosnkiem, Chard Szwajcarski Smażony, oraz Sautéed Swiss Chard.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W maszynce połączyć chleb, skórkę z cytryny, orzechy włoskie i ser. Impuls do prawie jednolitej tekstury. Kontynuuj pulsowanie, mżąc w oliwie z oliwek. Odstawić.
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Umieść 4 filety w jednej warstwie na maślanej zapiekance o wymiarach 9 na 12 cali. W małym rondlu roztopić 4 łyżki masła i dodać sok z cytryny i kapary.
Wlać mieszaninę masła na rybę i posypać wierzchy mieszaniną okruchów chleba.
Piec bez przykrycia przez 15-20 minut.
Tymczasem, dodać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wlać olej z mielonego czosnku, następnie dodać szwajcarski chard i saute aż zwiędnie, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać na gorąco z podeszwą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.