Pieczona ryba z pieczonymi ziemniakami, pomidorami i sosem Salmoriglio
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Pieczona ryba z pieczonymi ziemniakami, pomidorami i sosem Salmoriglio może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 35g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.01 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką pietruszkę z płaskim liściem, ziemniaki, pomidory z puszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ryba marynowana w sosie Salmoriglio, Pieczona ryba z Charmoulą, pomidorami i ziemniakami, oraz Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć ziemniaki, pokrojony koper włoski, 2 łyżeczki oleju, 1/4 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu w naczyniu 13 x 9-calowy pieczenia; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec w temperaturze 450 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w średniej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj nasiona kopru włoskiego i czosnek; smażyć 1 minutę.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.