Pieczona ryba z farszem konfetti
Pieczona ryba z nadzieniem konfetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,77 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, pietruszkę, przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Konfetti Pączki, Konfetti Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Konfetti pieczone pączki z łatwą polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W rondlu 3-ćwiartkowym rozgrzać bulion i 2 łyżki masła do zagotowania na dużym ogniu. Wymieszać z mrożonymi warzywami; gotować 2 minuty.
Wymieszać farsz do równomiernego zwilżenia. Łyżka do naczynia do pieczenia. Ułóż filety rybne na mieszance farszu. Roztopić pozostałą 1 łyżkę masła, wymieszać z natką pietruszki i przyprawioną solą.
Mieszankę masła posmarować rybą.
Przykryć folią; piec około 35 minut lub do rybie płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.