Pieczona ryba z sosem cytrynowo-grzybowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 155 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.76 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka soli, mleka, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Food.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone paczki rybne z sosem cytrynowo-tahini, Pieczony kurczak cytrynowy z sosem grzybowym, oraz Cytrynowa Ryba Pieczona.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.