Pieczona ryba w majonezie i musztardzie

Pieczona ryba w majonezie i musztardzie
Pieczona ryba w majonezie i musztardzie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, koper, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Majonez Pieczona Ryba, Pieczone paluszki rybne Panko z majonezem cytrynowo-kaparowym, oraz Estragon & musztarda majonez.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn