Pieczona Rutabaga z marokańską przyprawą cebulową Confit

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone Rutabaga z marokańskiej przyprawy cebuli confit spróbować. Ten przepis służy 4. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, laski cynamonu, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marokańskie hamburgery jagnięce z burakami, czerwoną cebulą i salsą pomarańczową, Marokańskie Paszteciki Z Kurczakiem Z Daktylowym Przepisem Confit, oraz Red Onion Confit.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w dużym ciężkim rondlu rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i sól, a następnie zmniejsz ogień do średniego. Wymieszać, aby cebula dobrze pokryte w oleju. Pocić cebulę, przykrytą przez 10 minut. Od czasu do czasu mieszając, aby zapobiec przywieraniu. Powinny być dobrze zmiękczone i przezroczyste.
Dodać suszone na słońcu kawałki pomidorów i wymieszać, aby włączyć. Gotować kolejne 1 lub 2 protokół do połączenia smaków.Zmniejsz temperaturę.
Dodaj laski cynamonu, nasiona anyżu, imbir, skórka pomarańczowa, czosnek, mielony kminek, sok pomarańczowy, miód i cayenne. Gotować na wolnym ogniu, często mieszając przez około 1 godzinę. Może być konieczne dodanie trochę wody od czasu do czasu, aby utrzymać patelnię przed wyschnięciem.Po zakończeniu smak przypraw. Może potrzebować więcej soli i białego pieprzu lub odrobiny czerwonego octu winnego.
Wyjmij confit z ognia i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową. Może być przechowywany w lodówce do 5 dni i przywrócony do temperatury pokojowej przed podaniem.Zawiń każdą z rutabag osobno w folię.
Umieść je na środkowym stojaku nagrzanego piekarnika.
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 1 godzinę 45 minut lub do momentu, gdy nóż zostanie łatwo włożony aż do rutabagas z bardzo małą ilością resistance.To podawać split każdy rutabaga, pieczone ziemniaki stylu; za pomocą widelca puch się mięso warzyw. Każdy z nich posypać oliwą z oliwek, posypać solą i białym pieprzem.
Udekorować szczypiorkiem i podawać na ciepło.