Pieczona Porchetta Wieprzowa W Stylu
Pieczona Porchetta wieprzowa w stylu to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 36g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól, Wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Porchetta Pieczona Wieprzowina, Pieczeń Wieprzowa W Stylu Porchetta, oraz Schab w stylu Porchetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki. Zrobić 12 (1 1/2 cala) szczeliny wzdłuż 1 strony pieczenia, i stuff szczeliny z mieszaniny kopru włoskiego.
Ułożyć pieczeń, rozciąć bok w dół, na płytkiej patelni pokrytej natryskiem do gotowania. Pozostałą mieszaninę kopru włoskiego pocierać na wierzchu pieczeni.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy).
Przenieść pieczeń do półmiska.
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Wlać mieszaninę wina do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2/3 szklanki (o 8 protokół).
Zgromadzone soki z talerza wlać do mieszanki winnej.
Podawać mieszankę wina z wieprzowiną.