Pieczona Pomarańczowo-Ziołowa Kura Gry

Pieczona Pomarańczowo-Ziołowa Kura Gry
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Pieczona pomarańczowo-ziołowa kura może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 882 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki pomarańczowej, kura korniszowa, zioła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kury Dziczyzny Pieczone Ziołami, Ziołowe Pieczone Kury Kornwalijskie, oraz Kury Z Dziczyzny Pieczonej W Ziołach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 3 składniki wymieszać w małej misce. Wsuń opuszki palców pod skórę kurzych połówek, aby się rozluźnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozprowadzić 1/4 mieszanki ziół pod skórą każdej połówki kurzej. Natrzeć skórę masłem, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Połówki kury umieścić w płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Pieczone połowy kurki na złoty kolor i gotowane przez, dodając bulion po 10 minutach i fastrygowanie dwa razy przez cały czas gotowania, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
6
Połówki kury przełożyć na talerz.
7
Umieść patelnię bezpośrednio na palniku na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Dodaj sok, Sherry, i pozostałą mieszaninę ziół; gotować do zmniejszenia, skrobanie się rumiane kawałki, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Łyżka sosu na połówki kury, udekorować plasterkami pomarańczy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SokSok
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn