Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon

Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon
Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 43g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone młode ziemniaki, olej roślinny, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym, Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina-estragon, oraz Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić wołowinę i sos: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. i doprawić polędwicę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj pieczeń i gotować, obracając często, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 protokół.
4
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 25 do 30 minut lub aż termometr do mięsa włożony do środka rejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pieczeń przekładamy na rozgrzany talerz i przykrywamy luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieść patelnię do pieczenia na górze pieca, uważając, aby nie dotknąć gorącego uchwytu gołymi rękami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Dodać wino, szalotki i suszony estragon i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować szybko, mieszając podnieść wszelkie rumiane kawałki w dolnej części patelni, aż zredukowana do 1/4 Puchar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon SuszonyEstragon Suszony
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj kornichony, śmietanę i wszelkie soki mięsne, które nagromadziły się na półmisku. Dusić przez 3 minuty dłużej. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i ubijaj masło, musztardę, świeży estragon oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
świeży Estragonświeży Estragon
KorniszonyKorniszony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Pokrój wołowinę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala. Dekoracyjnie ułóż wołowinę, sos i udekoruj na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
11
Ciepła 1 łyżka oleju w ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować nasiona gorczycy, mieszając, aż pop i są 1 cień ciemniejszy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Olej z nasionami przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dusić ocet i cukier w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie ostudzić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
14
Ciepło pozostałe 2 łyżki oleju w oczyszczonej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować cebulę, mieszając, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, a następnie dodać do oleju musztardowego w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej GorczycowyOlej Gorczycowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Fasolę gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
18
Spuścić w durszlaku i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie, a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
19
Wrzucić fasolę z vinaigrette i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
20
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.

Składniki

10krewetki i żyłkiPieczona marchewka (w razie potrzeby Polana masłem i posiekanym szczypiorkiem)Pieczona marchewka (w razie potrzeby Polana masłem i posiekanym szczypiorkiem)10krewetki i żyłkiPieczone różyczki kalafiora, w razie potrzebyPieczone różyczki kalafiora, w razie potrzeby43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon16korniszony (Francuskie ogórki kiszone) lub korniszony koperkowe, juliennedkorniszony (Francuskie ogórki kiszone) lub korniszony koperkowe, julienned4Batoniki toffi Heathestragon suszonyestragon suszony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4Batoniki toffi Heathmielone świeże liście estragonumielone świeże liście estragonu10krewetki i żyłkiPieczone pomidory wiśniowe lub winogronowe, w razie potrzebyPieczone pomidory wiśniowe lub winogronowe, w razie potrzeby6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola szparagowa, przyciętafasola szparagowa, przycięta23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)10krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calado przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina10krewetki i żyłkiPieczone młode ziemniaki (w razie potrzeby polane oliwą z oliwek i posiekanymi liśćmi rozmarynu)Pieczone młode ziemniaki (w razie potrzeby polane oliwą z oliwek i posiekanymi liśćmi rozmarynu)1( bakłażany)czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2kilogramypolędwica wołowa pieczona, przycięta i wiązanapolędwica wołowa pieczona, przycięta i wiązana41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejszalotka mielonaszalotka mielona12 łyżeczki czosnku w proszkusok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn