Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon

Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon
Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 43g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone młode ziemniaki, olej roślinny, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym, Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina-estragon, oraz Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić wołowinę i sos: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. i doprawić polędwicę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pieczeń i gotować, obracając często, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 protokół.
4
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 25 do 30 minut lub aż termometr do mięsa włożony do środka rejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pieczeń przekładamy na rozgrzany talerz i przykrywamy luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Umieść patelnię do pieczenia na górze pieca, uważając, aby nie dotknąć gorącego uchwytu gołymi rękami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Dodać wino, szalotki i suszony estragon i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować szybko, mieszając podnieść wszelkie rumiane kawałki w dolnej części patelni, aż zredukowana do 1/4 Puchar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon SuszonyEstragon Suszony
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj kornichony, śmietanę i wszelkie soki mięsne, które nagromadziły się na półmisku. Dusić przez 3 minuty dłużej. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i ubijaj masło, musztardę, świeży estragon oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeży Estragonświeży Estragon
KorniszonyKorniszony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Pokrój wołowinę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala. Dekoracyjnie ułóż wołowinę, sos i udekoruj na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
11
Ciepła 1 łyżka oleju w ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować nasiona gorczycy, mieszając, aż pop i są 1 cień ciemniejszy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cienki-Cienki-
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Olej z nasionami przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Dusić ocet i cukier w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie ostudzić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
14
Ciepło pozostałe 2 łyżki oleju w oczyszczonej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować cebulę, mieszając, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z octem, a następnie dodać do oleju musztardowego w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej GorczycowyOlej Gorczycowy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Fasolę gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
18
Spuścić w durszlaku i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie, a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
19
Wrzucić fasolę z vinaigrette i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
20
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.

Składniki

10trochę posiekanej cukiniiPieczona marchewka (w razie potrzeby Polana masłem i posiekanym szczypiorkiem)Pieczona marchewka (w razie potrzeby Polana masłem i posiekanym szczypiorkiem)10trochę posiekanej cukiniiPieczone różyczki kalafiora, w razie potrzebyPieczone różyczki kalafiora, w razie potrzeby4Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon16korniszony (Francuskie ogórki kiszone) lub korniszony koperkowe, juliennedkorniszony (Francuskie ogórki kiszone) lub korniszony koperkowe, julienned4warzywo (np. szpinak)estragon suszonyestragon suszony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4warzywo (np. szpinak)mielone świeże liście estragonumielone świeże liście estragonu10trochę posiekanej cukiniiPieczone pomidory wiśniowe lub winogronowe, w razie potrzebyPieczone pomidory wiśniowe lub winogronowe, w razie potrzeby680papryka habanerofasola szparagowa, przyciętafasola szparagowa, przycięta2Spód: okruszki z herbatników grahamszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)10trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamdo przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu10trochę posiekanej cukiniiPieczone młode ziemniaki (w razie potrzeby polane oliwą z oliwek i posiekanymi liśćmi rozmarynu)Pieczone młode ziemniaki (w razie potrzeby polane oliwą z oliwek i posiekanymi liśćmi rozmarynu)1( bakłażany)czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2kilogramypolędwica wołowa pieczona, przycięta i wiązanapolędwica wołowa pieczona, przycięta i wiązana41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejszalotka mielonaszalotka mielona1porcja startego parmezanu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu6Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone4Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia29
Magazyn