Pieczona Polędwica Wołowa
Pieczona polędwica wołowa jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 34g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz polędwicę wołową, olej roślinny, liście majeranku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwica wołowa z pieczonym pieprzem i sosem z czarnych oliwek, Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową, oraz Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina? dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF.
Włącz mały koniec wołowiny poniżej około 6 cali. Zawiąż obróconą pod spodem porcję wołowiny sznurkiem w odstępach około 1,5 cala.
Umieścić wołowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Posypać pieprzem, majerankiem i solą. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wołowiny.
Piec odkryte 40 do 50 minut lub aż termometr czyta co najmniej 140 ° F. przykryć wołowinę namiotem z folii aluminiowej i odstawić około 15 minut lub aż termometr czyta 145ºF. (Temperatura będzie nadal rosła o około 5º, a wołowina będzie łatwiejsza do wyrzeźbienia.)
Usuń sznurek z wołowiny przed rzeźbieniem.