Pieczona Polędwica Wieprzowa

Pieczona Polędwica Wieprzowa
Pieczona Polędwica wieprzowa jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 752 kalorie, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, cydr jabłkowy, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć barwnika spożywczego, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowy Sen Anioł Jedzenie Ciasto jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Pieczona Polędwica Wieprzowa, Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Pieczona Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: patelnia żaroodporna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Rozgrzać oliwę w patelni żaroodpornej na dużym ogniu i zapiekać wieprzowinę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Umieść patelnię w piekarniku i piecz wieprzowinę przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Pozostaw mięso na 5 minut przed cięciem. Krojenie na przekątnej, pokroić każdą polędwicę na 4 lub 5 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
W średnim garnku rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać szalotki i czosnek, gotować do miękkości, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Dodaj brązowy cukier, balsamiczny, czerwone wino, jabłecznik, zielony pieprz, liść laurowy, pomidory, czerwona papryka, pietruszka, i sos sojowy. Dusić aż zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
JabłecznikJabłecznik
RamięRamię
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Przecedzić sos i dodać bourbon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Podawać na ciepło na pokrojonej polędwicy wieprzowej lub kotletach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
11
W dużym garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu i podsmażyć cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Dodaj cynamon, goździki i kminek i gotuj przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
13
Wymieszać w kapuście i saute przez 5 minut, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
14
Dodać cydr, cukier i ocet. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż kapusta będzie miękka, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
15
Podawać na ciepło.

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznikjabłecznik1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznikjabłecznik1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki431 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię6krewetki i żyłkiDuszona kapusta czerwona, przepisyDuszona kapusta czerwona, przepisy6krewetki i żyłkiMożna znaleźć w specjalistycznych sklepach spożywczychMożna znaleźć w specjalistycznych sklepach spożywczych2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany2Batoniki toffi Heathzielony pieprzzielony pieprz0Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone0Batoniki toffi Heathkminek mielonykminek mielony2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.duża cebula, cienko pokrojona (oduża cebula, cienko pokrojona (o5gałązkiPietruszka włoskaPietruszka włoska2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesadzone i posiekane pomidory śliwkowesadzone i posiekane pomidory śliwkowe6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.polędwiczki wieprzowe (opolędwiczki wieprzowe (o1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona paprykaposiekana czerwona papryka4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mała czerwona kapusta, cienko pokrojona (omała czerwona kapusta, cienko pokrojona (o1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2szalotka posiekanaszalotka posiekana33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn