Pieczona Polenta z czosnkiem i parmezanem Crostini

Pieczona Polenta z czosnkiem i parmezanem Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 19g białka, oraz 37 g tłuszczu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pietruszki, parmezan, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Czosnek Parmezan Polenta "Frytki" - {Bezmięsny Poniedziałek}, Masło Czosnkowe Parmezan Crostini, oraz Czosnek Parmezan Polenta.
Instrukcje
Obrane ząbki czosnku i oliwę z oliwek umieścić w garnku na średnim ogniu; gotować, aż czosnek będzie miękki (5-6 minut).
Zdjąć z ognia; odstawić. Doprowadzić mleko do wrzenia; zdjąć z ognia.
Dodaj polenta do patelni; zacieru, aż będzie gładka.
Dodać jajko, 1 łyżka posiekanej pietruszki, masło, pokruszony czerwony pieprz, sól i pieprz na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować do grubości (o 5 protokół).
Przełożyć do 6 (6-uncji) ramekinów; posypać każdą z 2 łyżkami i 2 łyżeczkami parmezanu.
1/4 bagietki pokroić w 12 plastrów, równomiernie skropić olejem czosnkowym i posypać 1 łyżeczką parmezanu.
Piec 2-3 minuty. Dodać każdy ramekin z 3 ząbki czosnku.
Ramekiny posypać równomiernie 1 łyżką posiekanej natki pietruszki; podawać z 2 crostini.