Pieczona Polenta z czosnkiem i parmezanem Crostini

Pieczona Polenta z czosnkiem i parmezanem Crostini
Pieczona Polenta z czosnkiem i parmezanem Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 19g białka, oraz 37 g tłuszczu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pietruszki, parmezan, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Czosnek Parmezan Polenta "Frytki" - {Bezmięsny Poniedziałek}, Masło Czosnkowe Parmezan Crostini, oraz Czosnek Parmezan Polenta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Obrane ząbki czosnku i oliwę z oliwek umieścić w garnku na średnim ogniu; gotować, aż czosnek będzie miękki (5-6 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zdjąć z ognia; odstawić. Doprowadzić mleko do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Dodaj polenta do patelni; zacieru, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać jajko, 1 łyżka posiekanej pietruszki, masło, pokruszony czerwony pieprz, sól i pieprz na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować do grubości (o 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć do 6 (6-uncji) ramekinów; posypać każdą z 2 łyżkami i 2 łyżeczkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
1/4 bagietki pokroić w 12 plastrów, równomiernie skropić olejem czosnkowym i posypać 1 łyżeczką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
BagietkaBagietka
ParmezanParmezan
2
Piec 2-3 minuty. Dodać każdy ramekin z 3 ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Ramekiny posypać równomiernie 1 łyżką posiekanej natki pietruszki; podawać z 2 crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn