Pieczona polędwica wołowa z sosem Merlot Shallot
Pieczona polędwica wołowa z sosem Merlot Shallot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.94 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 355 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz merlot, sól koszerną, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, Polędwica wołowa z sosem Szalotkowym, oraz Polędwica Wołowa Z Sosem Musztardowym Z Szalotki.
Instrukcje
Aby przygotować polędwicę, podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Połącz szałwię, pieprz, czosnek i sól; przetrzyj polędwicę.
Dodaj polędwicę na patelnię; gotować 6 protokół, lekko brązowieje ze wszystkich stron.
Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy. Uchwyt pokrywy patelni z folią.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj luźno folią.
Odstawić na 15 minut. (Temperatura polędwicy wzrośnie o 5 po staniu.)
Aby przygotować sos, podgrzać patelnię pokrytą natryskiem na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; smażyć 3 minuty lub do miękkości. Wymieszać z winem. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (o 4 protokół). Wymieszać bulion; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki (około 6 minut).
Dodać masło, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszać natkę pietruszki i 1/4 łyżeczki soli.