Pieczona polędwica wołowa z sosem Merlot Shallot

Pieczona polędwica wołowa z sosem Merlot Shallot
Pieczona polędwica wołowa z sosem Merlot Shallot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.94 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 355 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz merlot, sól koszerną, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, Polędwica wołowa z sosem Szalotkowym, oraz Polędwica Wołowa Z Sosem Musztardowym Z Szalotki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Aby przygotować polędwicę, podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Połącz szałwię, pieprz, czosnek i sól; przetrzyj polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Dodaj polędwicę na patelnię; gotować 6 protokół, lekko brązowieje ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy. Uchwyt pokrywy patelni z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
Odstawić na 15 minut. (Temperatura polędwicy wzrośnie o 5 po staniu.)
9
Aby przygotować sos, podgrzać patelnię pokrytą natryskiem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj szalotki; smażyć 3 minuty lub do miękkości. Wymieszać z winem. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (o 4 protokół). Wymieszać bulion; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki (około 6 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać masło, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszać natkę pietruszki i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Podawać z polędwicą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn