Pieczona polędwica wołowa z Sherry Vinaigrette i rukolą

Pieczona polędwica wołowa z Sherry Vinaigrette i rukolą rzeżuchą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny po sherry, grubą sól koszerną, grubo zmielone ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rukolą, Gruszką I Kozim Serem Z Sherry Vinaigrette, Sous Vide polędwiczka wieprzowa z Sherry-szalotka Vinaigrette, oraz Ugotuj książkę: polędwica wołowa z Roladkami chrzanu i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 260°. natrzyj 1 łyżkę oliwy z oliwek na wołowinę, następnie natrzyj w koszernej soli i zmielonych mieszanych pieprzu.
Umieść wołowinę na małej blasze do pieczenia. Pieczeń 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 232° i piecz, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 125 ° F dla średnio rzadkich, o 15 minut dłużej.
Odstawić mięso na 5 minut (wewnętrzna temperatura mięsa wzrośnie o 5 do 10 stopni).
W międzyczasie, trzepaczka pozostałe 5 łyżki oliwy z oliwek, ocet, i musztarda w małej misce do mieszania. Wymieszać szalotki i doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Ułożyć rukolę na małym talerzu.
Pokroić mięso w plastry o grubości 1/2 cala; ułóż nakładające się plastry na rukoli wodnej.
Skropić wszelkie nagromadzone soki nad mięsem. Łyżka połowa vinaigrette dół centrum mięsa i nad rukolą.
Podawać, przekazując Pozostałe vinaigrette oddzielnie.