Pieczona Polędwica Wieprzowa
Pieczona Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Polędwica Wieprzowa, Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Pieczona Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwicę wieprzową posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 3 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Piecz wieprzowinę w temperaturze 400 przez 17 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Odstawić na 10 minut; pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon