Pieczona polędwica i pomidorki koktajlowe z pikantną sałatką krabową

Pieczone polędwiczki i pomidorki koktajlowe z pikantną sałatką krabową wymagają ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 973 kalorie, 65g białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 13,11 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, polędwicę wołową w środku, mięso krabowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Letnich Pomidorów, Prażonej Kukurydzy, Kraba I Awokado, Sałatka Zimowa z pieczonymi pomidorkami Cherry, oraz Rukola, Pieczone Pomidory Cherry I Sałatka Bocconcini.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Zawiąż polędwicę sznurkiem kuchennym w 3 lub 4 miejscach na obwodzie, aby utrzymać kształt. Umieść patelnię żeliwną lub żaroodporną na średnim ogniu i rozgrzej ją.
Polędwiczki posypać solą i pieprzem i podsmażyć na gorącej patelni, obracając, aż dobrze rumiane. Następnie włóż patelnię do piekarnika i piecz, aż wewnętrzna temperatura wołowiny osiągnie 125 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 20 minut.
Wyjąć wołowinę na półmisek i pozostawić na 10 minut.
Włączyć piekarnik do pieczenia. Pomidory wrzucić na patelnię z solą, pieprzem i mżawką oleju.
Umieść patelnię pod brojlerem i broil, aż pomidory pękną, o 5 protokół. Wrzucić je do miski i ponownie doprawić mżawką oleju, solą i pieprzem.
Aby służyć, Usuń sznurki z polędwicy i pokrój je w plasterki. Ułóż plastry na talerzu do serwowania, połyskując je. Łyżka sałatki krabowej na mięso i rozsypać pomidory i rukolę na górze.
Mięso krabowe wymieszać z majonezem, pastą chili, kolendrą i sokiem z limonki w misce i doprawić solą i pieprzem.