Pieczona pizza ziemniaczana

Pieczona pizza ziemniaczana
Baked Potato Pizzan to przepis śródziemnomorski na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 334 kalorie . Za 1,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera mozzarella, pasków bekonu, sera cheddar i 25 zielonych cebulek. Sprawdza się dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 39% to danie nie jest takie niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Loaded Baked Potato Soup with Crispy-Fried Potato Skins , Golden Potato and Caramelized Onion Flat Bread Pizza i Homemade Thin Crust Pizza + Pesto + Potato .

Instrukcje

1
Przygotuj spód zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Włóż ciasto do lekko natłuszczonej formy do pizzy o średnicy 14 cali; lekko podwiń brzegi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
2
Piec w temperaturze 400° przez 5–6 minut lub do momentu, aż skórka stwardnieje i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Pokrój ziemniaki w kostkę 1/2 cala. W misce wymieszaj masło, czosnek w proszku i włoską przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj ziemniaki i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5
Rozsmaruj śmietanę na spodzie, przykryj masą ziemniaczaną, boczkiem, cebulą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
Piec w temperaturze 400°C przez 15–20 minut lub do momentu, aż ser lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Odczekać 5 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn