Pieczona Pizza z czerwonej papryki i rukoli
Pieczona Pizza z czerwonej papryki i rukoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, orzeszki piniowe, mieszankę sera do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać do pizzy ser można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać 1 łyżkę mąki kukurydzianej na dużą blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto do pizzy na przygotowaną blachę do pieczenia i delikatnie rozciągnij boki w prostokąt o wymiarach 11 x 15 cali.
Piec w temperaturze 425 przez 7 minut.
Wyjąć skórkę z piekarnika.
Warstw paski czerwonej papryki i rukoli na skorupie.
Posypać orzeszkami pinii, czerwoną cebulą i pokruszoną czerwoną papryką.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut; posypać serem i piec 2 minuty lub aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon